Kokoon

Foto: Käbi Noodapera Ramel.

Foto: Käbi Noodapera Ramel.

Kokoon

Foto: Käbi Noodapera Ramel.

Träprogrammet i Helsingfors årliga fullskalebygge är nu i full gång! Både Käbi Noodapera Ramel och Nick Ivarsson deltar i projektet i vilket Käbis förslag ”Courtyard Living” blev utvalt att byggas. Träprogrammet är en del av Aalto University of Design, Arts and Architecture i Helsingfors. Titta närmare på Käbis och Nicks projekt här: Kokoon eller Kokoon FacebookThe Wood Program’s annual 1:1 project is currently being built in Helsinki! Both Käbi Noodapera Ramel and Nick Ivarsson are taking part in the 2015-2016 studio in which Käbi’s project ”Courtyard Living” was chosen to be built. The Wood Program is part of Aalto University of Design, Arts and Architecture in Helsinki. Find out more here: Kokoon or Kokoon Facebook

Standard